Our Services

Sanitair

Kwaliteitsproducten

Raad & Advies

Badkamer, keuken en toilet zijn belangrijke functionele plaatsen in een woning. U kan bij ons terecht voor de installatie van uw sanitaire toestellen en voorzieningen. Wij werken met kwaliteitsproducten van erkende groothandels (Van Marcke, Dupont, Sax, Facq,…).

Wij geven u raad en advies inzake de keuze van de sanitaire toestellen en de inrichting van uw badkamer, keuken en toilet. Wij doen tevens ook de installatie van regenpompen en waterverzachters.

Lees Meer

Chauffage

Gezelligheid & Comfort

Erkend Aardgas installateur

Verwarming is een belangrijke factor voor de gezelligheid en comfort in uw woning. Op heden bestaan er heel wat oplossingen om je woning te verwarmen.

U kan bij ons terecht voor alle types van verwarming nl. mazout of aardgas waarbij kan gekozen worden voor radiatoren, convectoren of vloerwarming.

Wij zorgen zelf voor de keuring van uw aardgasinstallatie aangezien wij een erkend aardgasinstallateur zijn via Cerga.

Lees Meer

Ventilatie

Professioneel Advies

Ventilatiesysteem

Het concept ventilatie is de laatste jaren belangrijker geworden en is van groot belang voor het bepalen van de EPB-waarde van uw woning.

Wij kunnen u bijstaan en adviseren in de keuze van uw ventilatiesysteem (C-systeem, D-systeem,…) en werken hiervoor samen met topmerken.

Contacteer ons voor meer informatie.

Lees Meer

Hernieuwbare Energie

Voordeel:

Geld Besparen

Hernieuwbare energie wint meer en meer aan belang. Naast het milieuvriendelijk aspect kan het u ook heel wat geld besparen.

Naast de klassieke methoden van verwarming (aardgas en mazout) plaatsen wij dan ook warmtepompen en zonneboilers.

Lees Meer